У Харкові діти зібрали допомогу для своїх ровесників, які борються з онкологією

Благодійний концерт “Діти – дітям” організував відділ у справах молоді Харківської єпархії Української Православної Церкви спільно з колективом ХНАТОБ/Схід OPERA 15 лютого 2021 року. 200 учасників – талановиті діти та підлітки зібрали 58 тисяч грн. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Харківської єпархії.

Захід провели з благословення митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія до Міжнародного дня дітей, які страждають на онкологічні захворювання.

У єпархіальній прес-службі розповідають, що загальна кількість учасників досягло 200 осіб. “Харківська середня спеціалізована музична школа-інтернат представила на сцені солістів-інструменталістів – учнів 4-10 класів, хор хлопчиків молодших класів і дитячий музичний театр. Виступили також хорові колективи Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості та Харківського вищого коледжу мистецтв.

Серед глядачів були парафіяни харківських храмів, люди, які дізналися про концерт з соціальних мереж і реклами. Активну участь у заході взяла організація “Діти милосердя””, – йдеться повідомленні.

Відзначається, що завдяки спільній взаємодії було зібрано 58 тис. грн. Сума була розділена між онкологічним відділенням 1-ї харківської обласної дитячої лікарні та гематологічним відділенням 16-ї харківської дитячої лікарні.

Звіти про витрачання коштів, а також відеозаписи щорічних концертів “Діти – дітям” можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, в єпархіях УПЦ надали допомогу онкохворим дітям, а також сиротам і багатодітним сім’ям.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 188