Керуючий справами УПЦ взяв участь у форумі для дружин священнослужителів Української Православної Церкви (+відео)

9 березня 2021 року у столичному храмі на честь Собору славних і всехвальних 12-ти апостолів з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія розпочав свою роботу Форум для дружин священнослужителів Української Православної Церкви. Захід відкрився з виступу Керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія на тему сучасних викликів і відповіді на них. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку у фейсбук митрополита Антонія.

Конференцію для дружин священнослужителів організував Синодальний відділ УПЦ у справах молоді спільно з Відділом у справах сім’ї УПЦ.

У заході беруть участь близько 120 дружин священнослужителів.

Голова Відділу УПЦ у справах молоді архієпископ Обухівський Іона, вікарій Київської єпархії звершив молебень на початок усякої доброї справи.

У форумі також бере участь архієпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп, який виступив під час відкриття.

Про «духовний імунітет» розповів священик Ростислав Валіхновський, заслужений лікар України.

Нагадуємо, Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ місяць тому, у лютому 2021 року, розпочав цикл бесід на тему «Духовний імунітет». Отець Ростислав розповідає про сутність такого явища, як «духовний імунітет», про способи його зміцнення, про основні «духовні віруси» сучасної епохи та про те, як з ними боротися. Перших шість відео проекту можна подивитися на офіційному YouTube-каналі УПЦ.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1588