Напередодні Великого посту студенти КДАіС отримали духовні настанови від одного з перших пострижеників Лаври після її відкриття

10 березня 2021 року, напередодні Великого посту, студенти та вихованці Київських духовних шкіл мали змогу поспілкуватись та отримати духовні настанови від одного з перших пострижеників Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври після її відкриття, регента братського хору і уставщика обителі архімандрита Полікарпа (Линенка). У зустрічі, яка відбулася, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, також взяв участь духівник Київських духовних шкіл доцент архімандрит Маркел (Павук). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДАіС.

Під час спілкування отець Полікарп розповів студентам про Великий піст і його значення в житті кожного християнина, а тим більше майбутнього священнослужителя, про те, як правильно підготувати себе до Великого посту і як боротися зі спокусами та гріховними помислами.

Наостанок архімандрит Маркел від імені владики ректора та усіх присутніх подякував поважному гостю за актуальні духовні настанови.

Нагадаємо, що зустрічі з духівниками та священнослужителями Лаври, особливо напередодні тривалих постів, вже стали традиційними для Київських духовних шкіл. Також студенти та вихованці Академії і Семінарії на початку та наприкінці Великого і Різдвяного постів приступають до Таїнства Сповіді у братії обителі в священному сані.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 538