Вікарій Луганської єпархії звершив іночеський постриг

18 березня 2021 року, в четвер першої седмиці Великого посту, з благословення митрополита Луганського і Алчевського Митрофана єпископ Біловодський Павел звершив іночеський постриг в Архістратиго-Михайлівському храмі смт. Новоайдар Луганської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Луганської єпархії.

Ієрарх звершив Велике повечір’я з читанням канону преподобного Андрія Критського у співслужінні секретаря-референта вікарія Луганської єпархії протоієрея Олексія Храброва, настоятеля храму протоієрея Євгенія Рогозинського і гостей у священному сані.

Після Великого повечір’я єпископ Павел звершив іночеський постриг над інокинею Іраїдою в честь мучениці Іраїди Палестинської.

На завершення владика подякував духовенству, ченцям і віруючим за спільну молитву і передав благословення митрополита Митрофана.

Нагадаємо, в другий день Великого посту, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор звершив чернечий постриг у Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі м. Свалява на Закарпатті трьох інокинь у мантію.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 808