У Мукачівській єпархії допомагають лікарням: закупили медикаменти та здали кров

У березні 2021 року з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора духовенство, чернецтво та віруючі єпархії вчергове стали донорами крові та разом з Міжконфесійною духовною радою Закарпаття Мукачівська єпархія передала медикаментозну допомогу Обласній клінічній інфекційній лікарні в м. Ужгород. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

23 березня з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та за ініціативи начальника медичної служби Мукачівської ЦРЛ – Мирослава Гавришка священство, віряни, а також чернецтво єпархії у складі майже 30 осіб стали донорами крові.

В єпархіальній прес-службі зазначили, що духовенство Мукачівської єпархії приходить до центру переливання крові Мукачівської ЦРЛ, аби поповнити банк крові вже чотири роки поспіль.

Раніше, 17 березня, з благословення митрополита Феодора Мукачівська єпархія разом з Міжконфесійною духовною радою Закарпаття долучилася до закупівлі необхідних ліків в Обласну клінічну інфекційну лікарню в м. Ужгород, яка не фінансується ковідним фондом, а через це хворі пацієнти змушені купувати ліки своїм коштом.

Повідомляється, що нещодавно Міжконфесійна рада області звернулась до вищезгаданої лікарні, яка оперативно надала список необхідних ліків.

Необхідні кошти Міжконфесійною духовною радою Закарпаття, до складу якої входить і Мукачівська єпархія, були зібрані. Загалом придбано ліків на суму: 59 476 грн.

 Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 201