У Запорізькій єпархії продовжують допомагати онкохворим дітям

23 і 24 березня 2021 року, в рамках традиційного благодійного проекту Запорізької єпархії «Любов милосердствує», священики і віряни Свято-Андріївського собору м. Запоріжжя та м. Енергодара Запорізької області здали кров для онкохворих дітей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Зокрема 23 березня священики і парафіяни Свято-Андріївського собору м. Запоріжжя стали донорами крові для онкохворих дітей.

24 березня у відділенні трансфузіології СМСЧ-1 міське духовенство м. Енергодара разом із парафіянами храмів Енергодарського благочиння також здали кров для онкохворих дітей.

Як відзначили в Запорізькій єпархії, хворим дітям донорська кров дає шанс на життя, тому що препарати не здатні її повністю замінити. «Ці діти чекають допомоги від нас, і для кожного християнина милосердна участь  до чужої біди дуже важлива, оскільки це і є дієвий прояв любові до ближнього, – зауважили в прес-службі. – Маленьким пацієнтам особливо необхідна наша підтримка, вони гостро потребують донорів крові».

За 10 років у рамках акції «Любов милосердствує» небайдужими людьми Запорізької єпархії було пожертвувано понад 1000 літрів крові заради нужденних.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 144