В єпархіях Української Православної Церкви продовжують опікуватися людьми похилого віку, пацієнтами лікарень

Духовенство Київської єпархії Української Православної Церкви передали 40 продуктових наборів для людей похилого віку – підопічних Територіального центру соціального обслуговування, у Вінницькій єпархії приготували їжу для пацієнтів обласної клінічної психоневрологічної лікарні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

22 березня 2021 року Благочинний Дніпровського благочиння протоієрей Іоанн Свередюк з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія передав 40 продуктових наборів для підопічних Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району Києва.

Зазначається, що літні люди особливо потребують допомоги в період дії карантинних обмежень. Тому духовенство і парафіяни Дніпровського благочиння постійно несуть своє служіння нужденним жителям району. Благочинний округу подякував усім, хто долучився до благодійного заходу.

З благословення митрополита Вінницького і Барського Варсонофія помічники керівника відділу Благодійності й соціального служіння відвідали Вінницьку обласну клінічну психоневрологічну лікарню ім. акад. О.І.Ющенка та передали приготовану власноруч їжу.

У Вінницькій єпархії закликають долучатися до акції. Координати за посиланням.

Нагадаємо, з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента для боротьби з інфекційними захворюваннями, в тому числі з COVID-19, було передано ліки до Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Ніжинської міськради та до Носівської, Бахмацької, Коропської та Ічнянської центральних районних лікарень.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 228