Митрополит Агапіт очолив чин погребіння спочилого намісника Шаргородського монастиря архімандрита Кипріана (Корпанюка)

27 березня 2021 року митрополит Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт очолив заупокійну Божественну літургію в Шаргородському Свято-Миколаївському чоловічому монастирі та чин погребіння намісника обителі архімандрита Кипріана (Корпанюка). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

За заупокійною літургією Його Високопреосвященству співслужило духовенство Могилів-Подільської, Вінницької, Тульчинської та інших єпархій Української Православної Церкви.

Після закінчення літургії було відслужено чин поховання архімандрита Кипріана. Потім Хресним ходом тіло новопреставленого намісника Шаргородського Миколаївського монастиря було обнесено навколо обителі.

Опісля процесія вирушила до Браїлівського Свято-Троїцького жіночого монастиря, де було звершено панахиду за спочилим та поховання тіла новопреставленого архімандрита Кипріана на монастирському кладовищі.

Нагадаємо, 25 березня 2021 року, після тривалої хвороби, відійшов у вічність архімандрит Кипріан (Корпанюк) – настоятель Шаргородського Миколаївського чоловічого монастиря Могилів-Подільської єпархії Української Православної Церкви.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 3944