В Олександрійській та Сєверодонецькій єпархіях помолились разом із призовниками до лав ЗСУ

В Олександрійській єпархії благочинний Петрівського округу звершив молитву разом з військовими перед відправкою до лав ЗСУ. Клірик Сєверодонецької єпархії роздав натільні хрестики та окропив святою водою призовників з Луганської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби Олександрійської та Сєверодонецької єпархій.

5 квітня 2021 року у Петрівському РТЦК та СП відбулася перша відправка призовників до лав ЗСУ. Благочинний храмів Петрівського округу Олександрійської Єпархії УПЦ протоієрей Дмитро Городецький звершив молебень та благословив військових. З вітальними словами до призовників звернулись: ТВО військового комісара Петрівського РТЦК та СП майор Сергій Магда, заступник Петрівського селищного голови Андрій Сидоренко, голова організації ветеранів Олег Гіюк.

8 квітня духовенство Сєверодонецької єпархії взяло участь у відправці призовників з Луганської області в Сєвєродонецьку. Побажав Божої допомоги призовникам, роздав натільні хрестики та окропив їх святою водою клірик єпархії протоієрей Сергій Токаренко.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 276