Ніжинська та Тернопільська єпархії УПЦ взяли участь в акціях з висадки лісів

Представники Ніжинської єпархії взяли участь у всеукраїнській акції “1 000 000 дерев за 24 години”, молодь Тернопільської єпархії – в посадці Кременецького лісу в рамках акції «Створюємо ліси разом». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Ніжинської єпархії та сторінку у фейсбук клірика Тернопільської єпархії.

10 квітня 2021 року в рамках глобального екологічного проекту “Озеленення України” представники Ніжинської єпархії на чолі з намісником Благовіщенського чоловічого монастиря м. Ніжина єпископом Ладанським Феодосієм взяли участь у всеукраїнській акції “1 000 000 дерев за 24 години”.

Священнослужителі спільно з працівниками державного підприємства «Ніжинське лісове господарство» висадили саджанці дерев на одній з ділянок лісового господарства.

5 квітня відбулася весняна акція «Створюємо ліси разом» ініціатором якої, є Державне агентство лісових ресурсів України, на базі ДП «Кременецьке лісове господарство» у Підлісецькому лісництві.

“В цей чудовий, сонячний, весняний день, наша молодіжка взяла участь в посадці Кременецького лісу, після чого посмакувала на природі смачними пісними стравами. Спаси Господи всіх хто потрудився, – студентам – ви молодці! Лісничим за надану можливість, і тим хто приготував чудову трапезу”, – написав протоієрей Георгій Прокопчук на своїй сторінці у фейсбук.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 376