Митрополит Никодим звершив іночеські постриги в Старобільському Скорбященському жіночому монастирі

14 квітня 2021 року митрополит Сєверодонецький і Старобільський Никодим звершив іночеські постриги в Скорбященському жіночому монастирі м. Старобільська Луганської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Сєверодонецької єпархії.

Лендер Світлана отримала ім’я в постризі Лія, на честь праведної Лії, Кухарчук Алла – Агафія, на честь мучениці Агафії, Кондратчук Тамара – Таїсія, на честь блаженної Таїсії, Жувака Віталіна – Васса, на честь мучениці Васси.

На завершення богослужіння владика Никодим звернувся до пострижениць зі словом повчання і підніс в благословення ікони місцевошанованих святих блаженної Параскеви Старобільської та праведного Димитрія Горського.

Раніше Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив чернечий постриг у Спасо-Преображенському Нещерівському монастирі, митрополит Одеський Агафангел звершив чернечі та іночеські постриги в Архангело-Михайлівському жіночому монастирі, єпископ Афанасій звершив постриг в інокині у Старосільському монастирі на Волині.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 367