Митрополит Лука, священики і віруючі Запорізької єпархії здали кров для хворих дітей

22 квітня 2021 року в рамках благодійного проекту «Любов милосердствує» митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука, священики Запорізької єпархії Української Православної Церкви та іподиякони архієрея здали кров для хворих дітей. Про це повідомили в прес-службі Запорізької єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Донорами разом з ієрархом стали ще дев’ять осіб.

Вітаючи їх з цим відповідальним кроком, Його Високопреосвященство зауважив: «Тільки доброта, а не злоба і ненависть кардинально змінюють життя як самої людини, так і тих, хто знаходиться поруч з ним. Відбувається це тому, що добрим людям завжди допомагає Господь, – сказав Митрополит Лука. – <…> І чим більше людей будуть відчувати у своїх душах потребу творити добро, тим більше будуть допомагати один одному, а значить, у світі швидше переможуть гармонія і краса».

Раніше у рамах благодійного проекту «Любов милосердствує» понад 50 кліриків і мирян Запорізької єпархії стали донорами крові в Запоріжжі, також група парафіян храму «Знамення» здали кров для онкохворих дітей на станції переливання крові міста Енергодар.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 451