Голова Національної поліції розповів, що за дотриманням карантинних обмежень під час Великодня слідкуватимуть понад 26 тис. правоохоронців

Під час великодніх і травневих свят понад 26 тисяч правоохоронців забезпечуватимуть безпеку громадян і контроль за дотриманням карантинних обмежень. Про це Голова Національної поліції України Ігор Клименко розповів 28 квітня 2021 року, під час міжвідомчої наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

За підрахунками правоохоронців, всього в країні святкові богослужіння 1 травня пройдуть в 13,5 тисячі храмах.

«За попередніми даними, участь в заходах візьмуть понад мільйон віруючих. Поліція вже розробила і затвердила операційні плани розрахунків сил і засобів на великодні свята. До забезпечення правопорядку залучається максимальна кількість поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії України, працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій», – повідомив Глава Національної поліції України.

За словами Ігоря Клименка, керівники обласних підрозділів поліції повинні зустрітися з керівництвом єпархій та храмів і нагадати їм про дотримання карантинних обмежень під час релігійних служб. У тому числі дотримання соціальної дистанції 1,5 метра – 4 кв. м. на одну особу і носіння всіма учасниками індивідуальних засобів захисту.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 123