Напередодні Великодня священники Бориспільської єпархії відвідують будинки людей похилого віку з подарунками

Напередодні Світлого Христового Воскресіння, з благословення митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, священики Бориспільської єпархії відвідують будинки людей похилого віку з пасхальними подарунками, які були надані єпархією та Міжнародним благодійним фондом Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Бориспільської єпархії.

29 квітня 2021 року настоятель храму святих Косми та Даміана у смт. Димер Першого Вишгородського благочиння протоієрей Іоанн Образ разом із прихожанами відвідав Вишгородський районний територіальний центр соціального обслуговування, стаціонарне відділення постійного проживання, що розташоване в смт. Димер. Священник привітав із прийдешнім святом Воскресінням Христовим та вручив пасхальні подарунки людям похилого віку.

30 квітня настоятель Архангело-Михайлівського храму протоієрей Сергій Таран та настоятель Свято-Успенського храму міста Березані відвідали міський будинок пристарілих.

Духовенство міста постійно опікується даним закладом і зустрічі для молитви та спілкування проводяться регулярно. Священики поспілкувалися із людьми похилого віку та персоналом закладу. До дня Світлого Христового воскресіння священнослужителі вручили пасхальні подарунки.

До будинку для  людей похилого віку з села Ревне Другого Бориспільского благочиння було передано пасхальні гостинці та овочі до Свiтлого свята Пасхи Христової. Мешканці будинку висловили подяку владиці та благочинному архімандриту Феогносту за надану увагу та Пасхальне благословення.

З благодійною провізією настоятель Свято-Успенської парафії с. Фарбоване священник Євгеній Зотов відвідав будинок літніх людей “Доглянута старість” с. Капустянці Яготинського благочиння.

Гуманітарну допомогу від Києво-Печерської Лаври для будинків пристарілих Згурівського благочиння у вигляді 1500 кг овочів організував доставку помічник благочинного з соціального служіння ієрей Артемій Гайбарян, настоятель храму на честь святителя Миколая Чудотворця села Войтове, в якому знаходиться будинок пристарілих, а також в Стар будинок села Турівка, яким опікується настоятель храму на честь всіх святих ієрей Петро Нагайчук.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 195