Пасхальне привітання Предстоятеля: Нехай світло життя, яке засяяло від Живоносного Гробу, допомагає нам перемагати всі труднощі, хвороби і незгоди (відео)

«Нехай світло життя, яке засяяло від Живоносного Гробу, освітлює всі стежки нашого земного мандрування і допомагає перемагати всі труднощі, хвороби і незгоди, які зустрічаються на цьому шляху».

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій вітає віруючих зі святом Світлого Христового Воскресіння. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ публікує відеозвернення Предстоятеля Української Православної Церкви напередодні Великодня.

Христос Воскрес!

Сердечно поздоровляю, брати й сестри, з найбільшим нашим християнським Празником Світлого Воскресіння Господа Бога і Спасителя нашого Іісуса Христа.

Світле Христове Воскресіння — це вічна Пасха, це свято славного Торжества, переходу від смерті до вічного життя.

Яка дивна і прекрасна любов Бога до людини! Людина згрішила і стала неспроможною жити в Раю, тоді Божественна Любов сходить із неба на землю і звершує спасіння і повертає людині загублений Рай. Рай, який, як говорять святі отці, після Воскресіння Господнього став доступний для кожної людини. Від нас потребується тільки одне: побажати повернутися в Рай.

У ці дні ми смиренно дякуємо нашому Спасителю і Господу Іісусу Христу за те, що Він заради нас, людей, і заради нашого спасіння зійшов із небес і воплотився від Духа Святого і від Пресвятої Діви Богородиці і став Людиною, за те, що Спаситель на Хресті знищив наші гріхи і Своїм Святим Воскресінням повернув нам вічне життя і блаженство.

Ми смиренно дякуємо нашому Спасителю і Господу за те, що Він дав нам високу честь вірувати в Нього і називатися високим іменем християнина. І ми молимося, щоб Господь дав нам мужність і рішучість жити за Його святими заповітами, які виражаються за своєю суттю в двох заповідях любові: любові до Бога і любові до ближнього, — щоб ми були християнами не тільки за назвою, але й життям.

Ще раз сердечно вітаю всіх вас, дорогі брати й сестри, зі Світлим Христовим Воскресінням, з Великим Днем Пасхи Христової. Бажаю всім здоров’я, щастя, спасіння і Божого благословення.

Нехай світло життя, яке засяяло від Живоносного Гробу, освітлює всі стежки нашого земного мандрування і допомагає нам перемагати всі труднощі, хвороби і незгоди, які зустрічаються на шляху нашого земного життя. Нехай Бог береже всіх вас!

Воістину Христос Воскрес!

Читайте також Пасхальне послання Блаженнішого Митрополита Онуфрія

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 903