Група військових священиків УПЦ вирушила з Благодатним вогнем у зону ООС

4 травня 2021 року, з благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, Голова Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі ЗС та іншими військовими формуваннями України, звершив Пасхальний молебень у церкві Всіх святих воїнів м. Києва та благословив групу військових священиків Української Православної Церкви, які здійснюють Пасхальну духовну місію з Благодатним вогнем у зону ООС. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Білоцерківської єпархії.

Благодатний вогонь митрополиту Августину та військовим священикам передав Блаженніший Митрополит Онуфрій на Великдень у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Делегацію очолив керівник сектору пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів та УБД Синодального відділу зі взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей В’ячеслав Яковенко.

Нагадаємо, Благодатний вогонь зійшов 1 травня в храмі Воскресіння Христового над Гробом Господнім в Єрусалимі о 13:55 за київським часом. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та за підтримки Фонду на честь Покрова Пресвятої Богородиці того ж дня делегація Української Православної Церкви привезла Благодатний вогонь в Україну. А перед початком Великоднього богослужіння у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі Предстоятель роздав Святиню віруючим.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1034