Одеська єпархія допомогла обладнанням пункту «Швидкої допомоги» в селі Маринівка

Одеська єпархія спільно з благодійним фондом «Покров і Милосердя» передала в пункт «Екстреної медичної допомоги», який постійно базується на території Свято-Покровського скиту в селі Маринівка, медичне обладнання. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Зокрема, в автомобіль «швидкої допомоги» придбано сучасний апарат моніторингу функцій життєдіяльності пацієнта, що дозволить лікарям надавати більш кваліфіковану допомогу, виходячи з даних системи моніторингу. Для співробітників пункту закупили комплекти нової уніформи, а також придбані витратні матеріали, які щодня використовуються при наданні медичної допомоги місцевим жителям.

У 2020 році при Свято-Покровському скиті в селі Маринівка Одеського району при підтримці митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, БФ «Покров і Милосердя» і меценатів відкрито пункт базування «Екстреної медичної допомоги», який обслуговує жителів с. Маринівка та прилеглих населених пунктів Міжлимання.

Зазначається, що особливо зросло значення даного пункту дислокації «Швидкої медичної допомоги» в с. Маринівка в період пандемії COVID-19, коли доводилося надавати невідкладну допомогу і відправляти для подальшої госпіталізації багатьох жителів навколишніх сіл.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 211