Про першопричину катаклізмів і зокрема пандемії COVID-19 (відео)

Як протистояти таким викликам, як хвороби, а зокрема пандемії COVID-19? Якщо ми будемо знати причину випробувань, що випадають на наше життя, то знатимемо й метод лікування.

Нам, православним, добре зрозуміло, що головна причина – у зменшенні любові. Заповіді любові до Бога і до ближнього – це ті заповіді, якими ми маємо жити. Натомість спостерігаємо, як зникає любов із сімей, – бачимо лякаючу статистику розлучень, – як зникає любов між народами і державами, – бачимо вражаючу статистику воєн. Загальнолюдська душа стає черствішою, а це найбільша загроза для людства. І тільки коли ми покаяємося, змінимося, повернемося до виконання заповідей Божих, то, як і колись в історії, зупинимо цю страшну статистику захворюваних і спочилих від пандемії.

Отець Ростислав у черговому випуску програми «Духовний імунітет» розповідає про те, що черствіння душ і зменшення любові у світі є головною причиною катаклізмів і епідемій, а також про те, що саме виконання заповідей любові є запорукою нашого спасіння.

Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ публікує чергове відео з циклу проекту «Духовний імунітет» зі священиком Ростиславом Валіхновським, заслуженим лікарем України.

Дивіться також інтерв’ю: Священник-лікар Ростислав Валіхновський: Головні ліки — Кров і Тіло Христові

Крім того, дивіться Поради священика-лікаря Ростислава Валіхновського, як зміцнити імунітет для боротьби з коронавірусною інфекцією

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 461