На Херсонщині відбудеться ювілейна ХХ Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів у справах молоді

З 31 травня по 4 червня 2021 року у Лазурному на Херсонщині відбудеться ХХ Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів по роботі з молоддю, яка буде присвячений підсумкам молодіжної роботи за 10 минулих років. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Відділу УПЦ у справах молоді.

Десять років поспіль проходить форум священнослужителів та громадських діячів, що працюють з молоддю. Захід проводиться двічі на рік Синодальним відділом УПЦ у справах молоді та став потужним майданчиком спілкування та обміну досвідом молодіжного служіння для представників усіх єпархій Української Православної Церкви.

Перша конференція відбулася в травні 2011 року в селі Войкове Згурівського району Київської області. Відтоді заходи проходили на морському узбережжі: до 2014 року — в передмісті Севастополя Балаклаві, а потім у Бердянську, Коблево та селищі Лазурне на Херсонщині.

На ХХ конференції традиційно розглядатимуть питання, злободенні для сучасної молодої людини. Вакцинація, постковідний синдром; дослідження дитячої злочинності та домашнього насильства; досвід організації навчального закладу на парафії; взаємодія з молоддю в реабілітаційних центрах; пастирська турбота про дітей з інвалідністю — ці та чимало інших питань розглянуть учасники впродовж чотирьох робочих днів конференції.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 436