У Сєверодонецькій єпархії продовжують надавати допомогу погорільцям і хворим

У Сєверодонецькій єпархії продовжують надавати допомогу постраждалим від пожежі жителям селищ в околицях Сєвєродонецька – наразі для відновлення житла передано будівельні матеріали в с. Сиротино. Також клірики єпархії передали медикаменти від Києво-Печерської Лаври для інфекційного відділення Білокуракинської лікарні та відвідали отрока Костянтина, якого збив автомобіль. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Як заначають в єпархії, не припиняється збір і закупівля гуманітарної допомоги постраждалим від пожежі жителям селищ в околицях Сєвєродонецька у вересні 2020 року.

З благословення митрополита Сєверодонецького і Старобільського Никодима, вікарій Сєверодонецької єпархії єпископ Новопсковський Іринарх і керівник відділу з соціального служіння єпархії архімандрит Володимир (Могильний) передали постраждалим будівельні матеріали для відновлення житла.

Також цими днями керівник відділу з соціального служіння Сєверодонецької єпархії передав завідувачу інфекційним відділенням Білокуракинської лікарні А. Н. Матюхіну гуманітарну допомогу – медикаменти, які привезли в межі єпархії зі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

А клірик єпархії протоієрей Миколай Запорожець відвідав отрока Костянтина, якого 3 квітня 2021 року в Сєверодонецьку збив автомобіль. Отець Миколай здійснив Таїнство Соборування і причастив Костянтина Святих Христових Таїн.

“Слава Богу, стан Кості покращується, потихеньку починає ходити і настрій позитивний, але ще потрібен час до повного відновлення. Періодично проходить МРТ і здає різні аналізи. Сім’я дуже всім дякує за молитовну і матеріальну підтримку. Мама каже, що поки Кості всього вистачає, але залишу номер її карти: 4441 1144 2458 8919 Монобанк“, – написав на своїй сторінці у Фейсбук о. Миколай Запорожець.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 233