У Києві відбудеться ІХ Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім’ї

15-17 червня 2021 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Місія Синодальний відділ Української Православної Церкви у справах сім’ї проведе ІХ Всеукраїнську конференцію керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім’ї в місті Києві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Місії.

Місія запрошує до участі у роботі конференції керівників єпархіальних відділів з дружинами. Головне завдання цьогорічної конференції – шляхом обміну досвідом та активного діалогу між духовенством розглянути питання кризи стосунків та проявів домашнього насилля у подружжях вірян нашої Церкви, в тому числі й у родинах священників.

Оргкомітет залучив профільних фахівців для проведення навчальних лекцій та практичних занять, щоб делегованим від єпархій сім’ям духовенства і мирянам надати необхідні знання та інструменти для укріплення власних родин, а також через них донести ключові питання цього спектру до єпархіальних священнослужителів.

Важливим очікуванням від роботи даної конференції є налагодження процесу надання відповідної допомоги при єпархіальних відділах у справах сім’ї та на парафіях Української Православної Церкви.

Відповідальний за організацію ІХ Всеукраїнської конференції керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім’ї – заступник Голови Місії, священник Іоанн Ружицький.

  Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 252