Єпископ Баришівський Віктор взяв участь в офіційній презентації Рукописної Біблії

7 червня 2021 року з ініціативи Українського Біблійного Товариства відбулася офіційна презентація Рукописної Біблії у соборі Софії Київської. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у заході взяв участь голова Адміністративного апарату Київської Митрополії УПЦ єпископ Баришівський Віктор. Його супроводжував співробітник Відділу зовнішніх церковних зв’язків священник Сергій Шульгач. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Головна мета цього проекту – показати, що Слово Боже об’єднує всіх людей в Україні. За задумом Українського Біблійного Товариства, кожен охочий міг вписати один із віршів Святого Письма у заздалегідь підготовлені листи, з яких і була сформована Рукописна Біблія. «Три роки ця добра справа єднала нашу багатостраждальну Україну. Завдяки їй об’єднані думки, переживання, погляди багатьох земляків з різних куточків нашої держави», – зауважив єпископ Віктор у своєму слові.

Загалом у створенні рукописної Біблії задіяно 31 240 осіб – стільки, скільки віршів у Святому Письмі. Серед учасників були представники різних християнських конфесій, державні та громадські діячі, відомі вчені та художники.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 703