В Київській духовній академії вийшов з друку богословський термінологічно-правописний порадник

7 червня 2021 року вийшов з друку богословський термінологічно-правописний порадник для студентів духовних навчальних закладів та викладачів недільних шкіл. Підручник є продовженням серії наукових видань Київських духовних шкіл. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДАіС.

Видання здійснено з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, за сприяння Керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія та рекомендовано до друку кафедрою давніх мов і філології Київської духовної академії і семінарії, протокол №20 від 23 лютого 2021 року.

До видавничої групи увійшли: професор протоієрей Ростислав Снігірьов, проректор з навчально-методичної роботи архімандрит Філарет (Волошин), професор протоієрей Володимир Савельєв, ієрей Михаїл Антонюк, доцент Олександр Вадимович Левко та Сергій Васильович Ковач.

Видання рекомендовано Вченою радою Київської духовної академії і семінарії та підготовано до друку Видавничим відділом Української Православної Церкви.

У книзі подано словник української богословсько-церковної лексики, надаються поради щодо її вживання та правопису.

Книга призначена для студентів православних духовних навчальних закладів, викладачів та учнів недільних шкіл, буде також корисною для видавців, редакторів і коректорів церковних видань.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 392