Класичний приватний університет оголошує прийом до магістратури за спеціальністю «Богослов’я»

Класичний приватний університет (м. Запоріжжя) з благословення митрополита Запорізького та Мелітопольського Луки оголошує прийом до магістратури за спеціальністю «Богослов’я». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Запорізької єпархії.

Вступ на навчання здійснюється без ЗНО (на базі повної вищої освіти – диплома спеціаліста, магістра з будь-якої спеціальності). Прийом заяв та документів до 23 липня 2021 р. Термін навчання – 1,5 роки.

Кафедра Богослов’я Класичного приватного університету входить до числа закладів духовної освіти Української Православної Церкви. Університет є закладом вищої освіти IV рівня акредитації, заснованим у 1992 р., який став першим в Україні у сфері надання вищої богословської освіти, що поєднала освіту духовну та світську. З 2012 р. таку освіту в Університеті отримали сотні священнослужителів та вірян Української Православної Церкви, які здобули диплом магістра державного зразка з присвоєнням відповідного кваліфікаційного рівня у галузі богослов’я.

Перевага державного диплома магістра зі спеціальності „Богослов’я” полягає у тому, що він дає додаткові можливості:

– можливість продовження навчання у закордонних православних  навчальних закладах, де для цього потрібен визнаний державою диплом;

– можливість здійснювати священницьке служіння у країнах, в яких для роботи священнослужителя є обов’язковою наявність диплома державного зразка;

– можливість займати посади капеланів;

– офіційне право обіймати посади в світських закладах та установах (у закладах освіти різного рівня, маючи можливість викладати там християнську етику і офіційно працювати з учнями та студентами; у державних установах, зокрема у департаментах у справах релігій тощо), а також займатись християнським служінням у різних державних соціальних інституціях, де за державними вимогами обов’язково потрібно мати визнаний державою диплом про вищу освіту.

Для забезпечення можливості здобуття освіти та професійної кваліфікації незалежно від місця проживання (віддалених один від одного учасників навчального процесу) при наданні освітніх послуг для навчання застосовуються сучасні інформаційно-комунікативні технології (електронний ресурс, віртуальна аудиторія, Zoom-конференції тощо). При необхідності студент має можливість навчатись за індивідуальним графіком.

Документи для вступу: паспорт (ксерокопія 1,2,11 сторінки) або ID паспорт та витяг до нього; довідка про присвоєння ідентифікаційного коду; диплом спеціаліста або магістра з будь-якої спеціальності і додаток до нього (оригінал та ксерокопія); ксерокопія військового квитка; 4 фотокартки розміром 3х4 см.

Детальну інформацію про умови прийому та навчання можна отримати за телефоном: +38 (066) 770-51-49 – протоієрей Ігор Рябко – професор кафедри богослов’я та гуманітарних дисциплін Інституту управління КПУ. Електронна пошта: [email protected]

Просмотров: 697