Священики УПЦ з духовною та гуманітарною місією відвідали зону ООС

21 червня 2021 року з благословення Голови Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина, і правлячого архієрея, митрополита Iзюмського і Куп’янського Єлисея відбулась духовна та гуманітарна мiсiя в зону проведення ООС. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на kapelan.org.ua.

Делегацію очолив керівник відділу Ізюмської єпархії по взаємодії з органами внутрішніх справ та правопорядку та Збройними Силами України протоієрей Вадим Батюк та протоієрей Iлля Скиба. Також учасником місії став керівник єпархіального відділу Сєвєродонецької єпархії по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями ієромонах Арсеній Складанюк.

Військові священики відвідали дітей Щастинської обласної загальноосвітньої санаторної школи. В цей час під опікою установи знаходиться 60 дітей. Керівництво закладу передало Владикам та отцям подяку за підтримку дітей. Вітальне слово від владики Августина та владики Єлисея, а також вітання з днем Святого Духа передав протоієрей Вадим Батюк.

Зазначається, що діти були раді гостинцям, а найбільше – спілкуванню зі священиками.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 301