У Неділю всіх святих Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Літургію у Києво-Печерській Лаврі (+відео)

27 червня 2021 року, у Неділю 1-шу після П’ятидесятниці, день пам’яті всіх святих, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополит Почаївський Володимир, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк та духовенство обителі.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до вірян зі словом проповіді, у якому розповів про суть святості.

Під час Літургії була піднесена сугуба молитва про закінчення епідемії коронавірусу та про лікарів, які рятують життя хворих.

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив дві хіротонії: ієрейську над дияконом Андрієм Захарченком, який буде нести служіння у храмі великомучениці Анастасії Узорішительниці; дияконську – над Андрієм Кобулеєм, який буде нести служіння у храмі зачаття Іоанна Хрестителя у Святошинському благочинні.

Після відпусту Блаженніший владика привітав паству зі святом та благословив усіх.

Нагадаємо, 25 червня, у день тезоіменитства, Предстоятель Української Православної Церкви очолив Божественну літургію у Києво-Печерській Лаврі.

  Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1652