Понад 400 малозабезпечених сімей отримали гуманітарну допомогу від Одеської єпархії (відео)

5 липня 2021 року понад 400 малозабезпечених сімей отримали допомогу в Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної і соціальної допомоги. Цього разу майже 6 тонн продуктів харчування і понад 48 тисяч гривень отримали малозабезпечені одесити і переселенці, повідомляють у прес-службі Одеської єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Сьогодні знову з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела соціальний відділ Одеської єпархії видає гуманітарну допомогу людям, які звернулися з письмовим проханням до митрополита. Владика минулого тижня особисто розглянув близько 400 прохань, поставивши на кожному ту чи іншу резолюцію, і сьогодні ми здійснюємо видачу гуманітарної допомоги. Всі ці люди отримають допомогу», – зазначив голова єпархіального Центру з надання гуманітарної і соціальної допомоги протоієрей Павел Полещук.

За словами священика, близько 40 осіб отримали фінансову допомогу, інші – продуктові набори. Вага кожного продуктового набору близько 16 кг: це крупи, чай, мед, цукор, олія, борошно та ін.

Також тим, хто потребують засобів гігієни, придбано памперси. «Це окрема стаття витрат у сім’ях, де є лежачі хворі», – сказав о. Павел та додав, що за сьогоднішньої непростої ситуації ці продукти і гроші конче потрібні людям, щоб вижити.

«Я дуже дякую за допомогу. Навіть шмат хліба завжди в допомогу. Дуже добру справу робите», – висловив подяку єпархії мирянин.

За сім років Центр Одеської єпархії з надання гуманітарної і соціальної допомоги надав допомогу близько 50 тисячам людей. У рік Одеська єпархія роздає нужденним близько 250 тонн продуктів харчування. Взяти участь у добрій справі може кожен, перерахувавши Одеській єпархії кошти на картку «ПриватБанк»: 5169 3305 2125 1063.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 101