У день свята апостолів Петра і Павла до Святогірської Лаври доставлено 19 тонн гуманітарної допомоги від вірян Вінниччини

12 липня 2021, в день пам’яті святих первоверховних апостолів Петра і Павла, у Святогірську Лавру прибув уже 23-й рейс із гуманітарною допомогою від віруючих Вінницької єпархії, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Вінницької області

Цього разу православними Вінницької єпархії було зібрано 19 тонн вантажу. Це 3 тонни консервації, 2 тонни круп і цукру, 5 тонн зерна, 4,5 тонн овочів, 2,5 тонн яблук. Для переселенців і людей без засобів до існування небайдужі співвітчизники передали 2 тонни одягу та ін. речей. Також вінничани привезли в Лавру 100 саджанців дерев.

За словами організаторів збору диякона Георгія Толчева і його дружини Людмили, у благодійній акції брали участь: духовенство та парафіяни м. Вінниці, православні Хмільника та с. Широка Гребля, духовенство і паства с. Уланов, с. Голованівськ Черкаської обл., фермерське господарство «Перлина Поділля» с. Попівці Барського району Вінницької області.

Організатори звертаються до всіх із проханням святих молитов і діяльної участі у справах милосердя. Бажаючим надати допомогу в зборі або в оплаті чергового гуманітарного вантажу, а також з усіх питань, що стосуються благодійної допомоги для Святогорської Лаври, звертатися за телефоном: +380965790007 (о. Георгій Толчев).

Реквізити для перерахувань: Карта Приватбанку № 4149 4993 8448 7367  Толчев Георгій.

Просмотров: 307