У Мукачівській єпархії освячено оновлений храм УПЦ

18 липня 2021 року, у день пам’яті прп. Сергія, ігумена Радонезького, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор освятив оновлений Свято-Іллінській храм с. Лубня Великоберезнянського району Закарпатської області, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Мукачівської єпархії.

Після владика звершив Божественну літургію у Свято-Іллінському храмі.

За літургією підносилась сугуба молитва за припинення пандемії коронавірусу, за всіх лікарів та тих, кого торкнулася ця недуга.

Після завершення богослужіння архіпастир освятив меморіальну дошку, встановлену в пам’ять спочилому настоятелю храму протоієрею Іоанну Дупин, після чого звернувся до всіх присутніх зі словами проповіді.

Митрополит Феодор висловив щиру подяку настоятелю храму протоієрею Миколаю Дупин і всім парафінам за труди на славу Святої Православної Церкви та закликав на вірян Боже благословіння.

Нагадаємо, 17 липня 2021 року митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим відвідав с. Меленці Любарського району Житомирської області, де освятив новозбудований храм на честь Архістратига Божого Михаїла.

Просмотров: 416