Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з делегаціями Помісних Православних Церков

27 липня 2021 року Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій після завершення вечірнього богослужіння прийняв делегації Помісних Православних Церков, які прибули на святкування 1033-ліття Хрещення Русі.

Зокрема, Блаженніший владика прийняв делегацію Антіохійського Патріархату на чолі з єпископом Селевкійським Єфремом; делегацію Сербської Православної Церкви, до складу якої увійшли вікарії Патріарха Сербського єпископ Ремесіанський Стефан і єпископ Топличський Ієрофей з супроводжуючими особами; делегацію Православної Церкви Чеських земель і Словаччини на чолі з архієпископом Празьким Михаїлом.

Гості привітали Предстоятеля Української Православної Церкви з 1033-літтям Хрещення Київської Русі та передали вітання від Предстоятелів своїх Церков.

У зустрічі взяли участь: Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, заступник Голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич, а також архієреї та священики з української сторони, які супроводжують іноземні делегації.

Просмотров: 3866