Митрополит Анатолій освятив храм після реконструкції у поліському селі Мульчиці

Митрополит Поліський і Сарненський Анатолій освятив після реконструкції Покровський храм села Мульчиці, Вараського району, Полісся та звершив Божественну літургію в ньому. Про це 8 серпня 2021 року повідомили в прес-службі Поліської єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

В єпархії повідомляють, що було реконструйовано зовнішню частину храму та нове перекриття разом з куполами.

Насамперед керуючий єпархією подякував громаді за звершені будівельні роботи.

Далі за богослужінням Його Високопреосвященству співслужили настоятель храму протоієрей Анатолій Марковець, клірик Преображенського собору м.Вараш протоієрей Миколай Марковець, протодиякон Дмитро Петронюк.

Наприкінці богослужіння митрополит Анатолій привітав настоятеля храму з 40-річчям, побажав протоієрею Анатолію Марковець гідно нести послух священства та бути прикладом для ввіреної йому парафії.

Нагадуємо, 8 серпня у селі Людвище Шумського району Тернопільської області митрополит Тернопільський та Кременецький Сергій звершив освячення новозбудованого храму на честь Різдва Божої Матері, архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл освятив престол храму на честь Різдва Богородиці у селі Боровно Камінь-Каширського району Волинської області. 

Просмотров: 1189