Відбулося чергове засідання Священного Синоду УПЦ

17 серпня 2021 року, у резиденції Предстоятеля УПЦ на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулося чергове засідання Священного Синоду Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Перед засіданням синодали на чолі з Блаженнішим владикою звершили Божественною літургією на головній площі Києво-Печерської лаври з нагоди сьомої річниці інтронізації Предстоятеля.

Засідання очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Постійними членами Священного Синоду є: митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, митрополит Хустський і Виноградівський Марк, митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, митрополит Камʼянець-Подільський і Городоцький Феодор, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, секретар Священного Синоду УПЦ, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній. Тимчасовими членами Священного Синоду є: митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній, архієпископ Вознесенський і Первомайський Олексій та архієпископ Шепетівський і Славутський Євсевій.

Про підсумки роботи Синоду читайте за посиланням.

Нагадаємо, попереднє засідання Священного Синоду відбулось 12 травня 2021 року.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2941