Ніжинська єпархія передає ліки від COVID-19 до медичних установ області, надані Києво-Печерською Лаврою

З благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента Ніжинська єпархія передає ліки від COVID-19 до ряду медичних установ Чернігівської області. Медикаменти надала з благословення митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Зазначається, що 6 вересня 2021 року протоієрей Володимир Олексик відвідав “Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги” й передав ліки, необхідні для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.

4 вересня настоятель Спасо-Преображенського храму с. Яблунівка Прилуцького району протоієрей Володимир Дребот відвідав місцеву амбулаторію загальної практики сімейної медицини та Прилуцьку районну лікарню з подібною місією.

Раніше вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій передав до Ніжинської міської лікарні, Ніжинської районної лікарні та до Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги медичні препарати, необхідні для лікування хворих на коронавірусну інфекцію: 2240 упаковок препарату “Цефинак”.

Настоятель храму Архістратига Михаїла с. Крути Ніжинського району протоієрей Василій Вільховецький передав ліки до місцевої амбулаторії загальної практики – сімейної медицини;  настоятель Свято-Троїцького храму селища Лосинівка протоієрей Олег Гуга  – до Ніжинського районного центру первинної медико-санітарної допомоги в Лосинівці; голова молодіжного відділу Ніжинської єпархії архідиякон Андрій Лотанюк – до Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №2 м. Ніжина.

Настоятель Миколаївського храму с. Курінь Бахмацького благочиння священик Андрій Завадський передав ліки до місцевої амбулаторії загальної практики сімейної медицини ліки.

Просмотров: 260