Ієрарх УПЦ взяв участь у Національному молитовному сніданку, присвяченому 30-річчю Незалежності України

Цьогорічний сніданок присвячений 30-річчю Незалежності України.

8 вересня 2021 року в приміщенні Міжнародного виставкового конгрес-центру “Український дім” відбувся IX Національний молитовний сніданок України. З благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія захід відвідав митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Білоцерківської єпархії.

Участь у молитовному сніданку взяли українські урядовці, народні депутати, політичні й громадські діячі, закордонні дипломати, члени Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, представники української творчої інтелігенції, журналісти, освітяни, науковці, управлінці та бізнесмени.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков наголосив на важливості цього заходу для українського політикуму та підкреслив важливість діалогу у різних сферах суспільного життя: “Це давня традиція, яка направлена на те, щоб об’єднувати людей шляхом діалогу. Саме на таких майданчиках ми можемо зустрічатися, говорити і знаходити спільні точки дотику для того, щоб рухатись вперед. Також ми можемо обговорити і виклики. На жаль, їх сьогодні багато. Діалог дуже важливий. Між людьми, між політиками та з Богом”.

Свою історію перемоги і випробування розповів олімпійський чемпіон та депутат Верховної Ради Жан Беленюк.

Використано матеріали irs.in.ua

Просмотров: 879