До дня усиновлення Соціально-гуманітарний відділ УПЦ провів масштабну акцію

30 вересня визначено в Україні Днем усиновлення. Мета свята – підтримка розвитку усиновлення та сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У Православній Церкві цей день шанування святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, яких шанують як святих покровителів і захисників дітей.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в цей день духовенство Української Православної Церкви здійснює молебні за дітей, позбавлених батьківського піклування, про набуття сім’ї в дитячих будинках, школах-інтернатах та інших подібних закладах, з метою духовної турботи про долю дітей сиріт.

Синодальним відділом УПЦ з соціально-гуманітарних питань була проведена акція з передачі подарункових наборів в школи-інтернати Київської, Бориспільської, Ніжинської, Черкаської, Полтавської, Вінницької, Кіровоградської, Кременчуцької, Дніпропетровської Ізюмської та Житомирської єпархій.

Набори складалися з розвиваючих настільних ігор, конструкторів, випалювальних апаратів і 3D ручок середньою вартістю 10 тисяч гривень.

Просмотров: 190