До Дня усиновлення Ніжинська єпархія та Києво-Печерська Лавра передали допомогу дітям

До Дня усиновлення, яке щороку відзначається в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент передав допомогу дитячому будинку сімейного типу в с. Яблунівка Чернігівської області, яким опікується настоятель Спасо-Преображенського храму протоієрей Володимир Дребот, братія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври – Центру соціально-психологічної реабілітації дітей №1 м. Києва. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби Ніжинської єпархії та лаври

30 вересня митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент відвідав дитячий будинок сімейного типу в с. Яблунівка Чернігівської області, який очолює настоятель Спасо-Преображенського храму протоієрей Володимир Дребот.

Владика передав родині о. Володимира пральну машину, яка була подарована меценатами, та пригостив дітей солодощами.

Насельники Києво-Печерської Лаври, які несуть послух у відділі соціального служіння в обителі, вчергове відвідали підопічних Центру соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 м. Києва.

Архімандрит Гліб (Казьмірук) вислухав кожну дитину та передав продукти, а також солодощі й іграшки в цю установу. На честь свята з Печерської обителі була передана ікона мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

В Києво-Печерській Лаврі звертаються до всіх небайдужих із проханням про надання допомоги підопічним відділу соціального служіння. Можна жертвувати одяг і взуття, а також продукти тривалого зберігання, засоби гігієни, антисептики, побутову хімію і все те, що може знадобитися людям у непростих життєвих обставинах.

Звертатися за адресою: Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра, корпус № 65, кабінет № 215 (номер виклику по домофону: 13). Довідки за номером телефону: 044-255-11-19, 063-229-76-98.

Просмотров: 347