У Новокаховській та Полтавській єпархіях благословили призовників на проходження військової служби в ЗСУ

1 жовтня 2021 року священнослужителі Новокаховської та Полтавської єпархій взяли участь у церемоніях проводів призовників до лав Збройних сил України та благословили на проходження військової служби майбутніх захисників України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Новокаховської єпархії та сайт missia.org.ua

У Парку Слави міста Нова Каховка на Херсонщині відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову 2021 року на строкову службу до лав Збройних Сил України. З благословення митрополита Новокаховського і Генічеського Філарета в заході взяв участь секретар єпархії протоієрей Миколай Ананьїн.

Звертаючись до майбутніх захисників України отець Миколай надав благословення на новий і відповідальний етап їхнього життя та побажав Божої допомоги у благородній справі служіння своєму народові. Священнослужитель подарував юнакам книги Нового Заповіту.

На подвір’ї територіального центру комплектування та соціальної підтримки у м. Горішні Плавні Кременчуцького району Полтавської області відбулася урочиста церемонія проводів призовників до лав Збройних сил України. З благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа у святковому заході взяв участь директор Духовно-просвітницького центру при Миколаївському соборі, викладач Полтавської місіонерської духовної семінарії протоієрей Георгій Коваленко.

27 юнаків Горішньоплавнівської об’єднаної територіальної громади підуть служити до лав ЗСУ. Отець Георгій благословив призовників на ратну службу та окропив їх святою водою.

Просмотров: 264