У Чернівецькій єпархії освячено новий престол у храмі на честь апостола Іоанна Богослова м. Чернівці

2 жовтня 2021 року, в день пам’яті святих мучеників Трофима, Савватія та Доримидонта, митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій очолив Божественну літургію та звершив освячення оновленого Престолу у храмі на честь святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова м. Чернівці. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Чернівецько-Буковинської єпархії.

Його Виосокопреосвященству співслужили настоятель храму митрофорний протоієрей Олексій Мізюк, благочинний міського округу митрофорний протоієрей Октавіан, благочинний Новоселицького округу митрофорний протоієрей Георгій та духовенство єпархій.

Наприкінці богослужіння було звершено хресний хід навколо храму з читанням Євангелія та кропленням освяченою водою храму та вірян.

На завершення хресного ходу владика Мелетій привітав настоятеля та парафіян з оновленням Престолу та виголосив проповідь.

Насамкінець настоятель парафії митрофорний протоієрей Олексій подякував митрополиту Мелетію за освячення оновленого Престолу, а духовенству та вірянам за соборну молитву.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 526