У Тульчинській єпархії освячено Різдво-Богородичний храм

15 жовтня 2021 року, день пам’яті сщмч. Кипріана і мц. Іустинії, з благословення митрополита Тульчинського і Брацлавського Іонафана, єпископ Ладижинський Сергій, вікарій Тульчинської єпархії, звершив освячення храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Китайгород Іллінецького району Вінницької області, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Facebook-сторінку єпископа Сергія.

Після освячення храму Різдва Пресвятої Богородиці єпископ Сергій звершив Божественну літургію у співслужінні благочинного протоієрея Олександра Цмокало, настоятеля храму протоієрея Миколая Павлиша і кліриків Іллінецького благочиння.

За богослужінням були прочитані молитви за мир і припинення ​​коронавірусної хвороби.

Його Преосвященство привітав усіх зі святом та освяченням храму.

Нагадаємо, 14 жовтня 2021 року, свято Покрову Пресвятої Богородиці, митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем звершив освячення приділу Покровського собору жіночого монастиря на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці у Кривому Розі, 10 жовтня митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій очолив богослужіння у храмі на честь Успіння Божої Матері села Кліводин Чернівецької області до 115-річчя його освячення та освятив оновлений престол.

Просмотров: 520