На засіданні Ради директорів Українського Біблійного Товариства представлено відредагований викладачами КДАіС переклад девтероканононічних (неканонічних) книг Святого Письма

20 жовтня 2021 року професор Київської духовної академії і семінарії протоієрей Ростислав Снігірьов взяв участь у засіданні Ради директорів Українського Біблійного Товариства, на якому представив відредагований викладачами КДАіС переклад девтероканононічних (неканонічних) книг Святого Письма. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДАіС.

Презентований текст є результатом двох років праці групи з рецензування українського перекладу Святого Письма, створеної з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Наступного року відредаговані девтероканононічні книги мають бути надруковані окремим виданням, що стане ще одним кроком до створення загальноприйнятного українського перекладу Святого Письма, що відповідатиме православній богословській традиції.

Просмотров: 163