БФ «Фавор» запрошує вчителів недільних шкіл взяти участь у другому сезоні відеоконкурсу «Відкритий урок»

У межах програми «Просвітництво» благодійний фонд «ФАВОР»  розпочинає прийом заявок для участі у  відеоконкурсі «Відкритий відеоурок» 2021-2022 навчального року для вчителів дитячих недільних шкіл, що діють на базі храмів Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на БФ «Фавор».

«Дорогі вчителі! Кожен з вас має  багатий та самобутній досвід роботи з дітьми. Ваші фахові доробки, креативні методи та підходи до викладання є безцінним вкладом у духовний та моральний розвиток особистості маленької людини. І конкурс «ВІДКРИТИЙ УРОК» – це можливість не тільки  отримати  професійну оцінку вашої роботи, це ще й змога поділитися власними напрацюваннями з колегами та батьками з різних куточків України», — зазначають організатори.

«Ми прагнемо виявляти та поширювати кращий досвід використання дидактичних матеріалів для підтримки навчально-виховного процесу у різних форматах. Прагнемо поширювати знання про нашу православну віру серед підростаючого покоління маленьких вірян», — йдеться у повідомлені.

Для участі у конкурсі необхідно:

До 25 січня 2022 року заповнити електронну анкету-заявку та надіслати для оцінювання членами журі відеозапис відкритого відеоуроку на одну із запропонованих тем: Закон Божий, Євангельський або Біблійний сюжет, дванадесяті свята, житія святих.

Журі визначить по 1 переможцю у наступних номінаціях:

-відео аудиторного уроку для молодшої групи (діти віком до 10 років)

-відео онлайн-уроку для молодшої групи (діти віком до 10 років)

-відео аудиторного уроку для старшої групи (діти віком від 10 років)

-відео онлайн-уроку для старшої групи (діти віком від 10 років)

На переможців чекають призи – відеопланшети.

Більш детально про Правила проведення конкурсу читайте за посиланням на сайті фонду.

Відеозаписи уроків буде розміщено на YouTube-каналі Фонду “ФАВОР”, що дозволить ознайомитись з авторськими роботами ширшому загалу православної аудиторії.

Телефон для довідок: +38 (066) 187-88-76

Просмотров: 96