Мрії здійснюються — продовження історії Олега Сергачова (відео)

Олег Сергачов — 17-річний підліток, який після перенесеної у дитинстві хвороби, став інвалідом.

У минулому сюжеті ми показали, що хлопець мужньо намагається повернутися до повноцінного життя. У цьому йому допомагають священник Української Православної Церкви протоієрей Георгій Крючков з волонтерами та парафіянами, колектив Центру фізичної реабілітації «Крок за Кроком», а відтепер до боротьби Олега долучилися й лікарі-хірурги та усі ви, відгукнувшись на заклик про молитовну та фінансову підтримку.

Ми розповідали, що для відновлення функціонування рук, ніг, покращення мовлення та ковтання їжі Олегу потрібні ряд хірургічних операцій. І за час з моменту виходу історії про нашого героя йому вже прооперували одну руку в столичному Інституті ортопедії та зробили хірургічну стоматологію в Інституті хірургії Ростислава Валіхновського.

Заслужений лікар України, протоієрей Ростислав Валіхновський зробив операцію Олегу, в результаті хлопця можуть зрозуміти всі, а не тільки близькі.

Детально про те, як пройшли операції, та подальші плани та мрії Олега Сергачова дивіться у черговому сюжеті Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

РЕКВІЗИТИ для допомоги:

МоноБанк: 4441114429050378 Крючков Ю. Ю.

Призначення платежу: “Для Олега Сергачова”.

ПриватБанк: 5168752011801522 Крючкова С. С.

Телефон отця Георгія для іншої допомоги: +380 67 235 33 24

Попереднє відео:

Просмотров: 435