«Слово Предстоятеля» дивіться цієї неділі о 08:15 на «НТН» (+анонс)

У неділю, 31 жовтня 2021 року, о 8:15, в ефірі телеканалу «НТН» вийде тридцять третій випуск нового сезону щотижневої програми «Слово Предстоятеля», в якій Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звертається з духовною настановою до глядачів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«З Богом не можна жартувати. Ми можемо жартувати один з одним. У нас бувають вдалі жарти, бувають невдалі жарти. Але з Богом ніякими жартами не можна жартувати, тому що жарт проти Бога і з Богом, рано чи пізно, перетворюється на дійсність», — зазначає Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Нагадаємо, у минулому випуску, 23 жовтня 2021 року, Предстоятель розповів про монашество і виховання в собі жертовної любові до Бога і ближнього.

З 27 жовтня 2018 р. по 9 листопада 2019 р. вийшло 55 передач у рамках програми «Слово Предстоятеля», а також напередодні Великого посту 2021 року, 13 березня, вийшов перший випуск нового циклу передач. У кожному випуску Блаженніший Митрополит Онуфрій тлумачив уривок з Євангелія, який читався в храмах під час Літургії в найближчу неділю. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ готував текстову версію кожної з програм.

Архівні записи передач можна знайти на сайті та YouTube-каналі «Інтера» за посиланням.

Дивіться також проповіді Блаженнішого Митрополита Онуфрія на YouTube-каналі Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 283