«Телевізійний єпархіальний огляд» в Одеській єпархії — 600 неділь в ефірі: про історію й те, що було за кадром (відео)

11 років виповнилося цьогоріч із моменту виходу в ефір першого православного інформаційно-просвітницького проекту Одеської єпархії та телерадіокомпанії «ГЛАС». До ювілейного 600-го випуску журналісти підготували спецсюжет про історію виникнення проекту та про те, що зазвичай залишається за кадром, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

За більш як 10 років встигло відбутися безліч подій у житті суспільства та держави. Багато цікавого сталося й у житті спільного проекту Одеської єпархії та медіагрупи «ГЛАС», як зауважили в єпархії.

Щонеділі на телеканалах «ГЛАС» та «PLUS» одеські телеглядачі могли бачити новини «Православної Одеси», а завдяки ретрансляції програми в ефірі православного телеканалу «СОЮЗ» і безліч глядачів у ближньому та далекому зарубіжжі були причетні до новин Одещини.

«600 неділь, 600 тижнів, 4200 днів – саме така кількість часу триває в ефірі “ТЕО”! До ювілейного 600-го випуску “ТЕЛЕВІЗІЙНОГО ЄПАРХІАЛЬНОГО ОГЛЯДУ” наші журналісти підготували спеціальний сюжет про історію виникнення проекту та про те, що зазвичай залишається за кадром», – зазначили організатори проекту.

Просмотров: 147