Одеська єпархія продовжує свою соціально-гуманітарну місію під час пандемії (відео)

З благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела триває допомога лікарням Одеської області. 

5 листопада 2021 року вікарій Одеської єпархії архієпископ Южненський Діодор передав Біляївській Центральній районній лікарні, де створено госпіталь для лікування хворих на коронавірус, численні медичні витратні матеріали, медикаменти та допомогу, необхідну для боротьби з COVID-19. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Заступник директора департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Арам Анташ’ян подякував за надану допомогу. «Сьогодні хочеться сказати слова вдячності нашій Церкві, митрополиту Агафангелу, який також дбає про свою паству, бере участь у наданні допомоги хворим у вигляді медикаментів, витратних матеріалів, засобів індивідуального захисту, підтримує і духовно, і матеріально заклади охорони здоров’я», – сказав Заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА.

В Одеській єпархії закликають всіх небайдужих приєднатися до спільної доброї справи та підтримати їх соціальну діяльність та ініціативи.

Реквізити для допомоги за посиланням.

Просмотров: 123