Священнослужителі УПЦ помолилися за загиблих в ДТП під Черніговом та окропили освяченою водою місце аварії

8 грудня 2021 року, в день пам’яті священномученика Климента Римського, у день жалоби за загиблими у жахливій автокатастрофі під Черніговом, в Ніжинській та Чернігівській єпархіях помолилися за упокій загиблих. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби Ніжинської та Чернігівської єпархій.

Архіпастирі та духовенство, які брали участь в Божественній літургії в день пам’яті священномученика Климента Римського в Стрітенському соборі м. Прилуки, помолилися за упокій людей, які 7 грудня трагічно загинули в жахливій автокатастрофі під Черніговом.

Цього ж дня протоієрей Миколай Старчук, настоятель храму Архістратига Михаїла села Брусилів в Чернігівській єпархії звершив заупокійну літію та окропив освяченою водою місце аварії.

Трагедія сталася вранці 7 грудня, коли маршрутка з пасажирами, яка  рухалася з Борзни до Чернігова, зіткнулася з фурою поблизу с. Брусилів Киселівської громади. Трагедія забрала життя 13 людей, ще 7 у тяжкому стані перебувають з травмами у лікарнях Чернігова. 8 грудня у Чернігівській області оголосили днем жалоби за загиблими у ДТП під Брусиловом.

Просмотров: 982