Хор Київської духовної академії взяв участь в урочистостях в Мілані з нагоди дня пам’яті свт. Амвросія Медіоланського

20 грудня 2021 року, на запрошення настоятеля Свято-Амвросіївської парафії в Мілані архімандрита Амвросія (Макара) та з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, хор Київських духовних шкіл під керівництвом регента архімандрита Романа (Подлубняка) взяв участь в урочистому богослужінні у Мілані, присвяченому дню пам’яті святителя Амвросія Медіоланського. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДАіС.

Божественну літургію у базиліці Sant’Ambrogio очолив  Патріарший екзарх Західної Європи митрополит Корсунський та Західноєвропейський Антоній.

Хор Київських духовних шкіл та хор Свято-Амвросіївської парафії виконували богослужбові піснеспіви. За Божественною літургією у стародавній базиліці, де спочивають мощі святого, молилися парафіяни та паломники.

Після завершення богослужіння Патріарший екзарх привітав присутніх з днем ​​пам’яті святителя, а архімандрита Амвросія – з днем ​​тезоіменитства. Урочистості завершилися виконанням гімну святого Амвросія Медіоланського «Тебе Бога хвалим».

Просмотров: 598