Напередодні Неділі перед Різдвом Христовим Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі

1 січня 2022 року, напередодні Неділі перед Різдвом Христовим, святих отців, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння у храмі на честь преподобних Антоній і Феодосій Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятелю співслужили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, духовенство обителі та гості у священному сані.

Богослужбові піснеспіви виконував хор КДАіС під керівництвом архімандрит Романа (Подлубняка) та митрополичий хор під керівництвом архімандрита Геротнія (Борисевича).

Після всенічного бдіння відбулося наречення архімандрита Олексія (Овсяннікова) у єпископа Джанкойського і Роздольненського.

Нагадаємо, Блаженніший Митрополит Онуфрій охрестив п’яту дитину в сім’ї священика.

Просмотров: 1462