Напередодні Неділі перед Богоявленням Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння у Кафедральному соборі Чернівців

15 січня 2022 року, напередодні Неділі 30-ї після П’ятидесятниці, перед Богоявленням, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння у Свято-Духівському кафедральному соборі міста Чернівці, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятелю співслужили голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, єпископ Хотинський Веніамін, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, духовенство собору та єпархії.

Після читання Святого Євангелія Блаженніший владика звернувся до буковинської пастви зі словами привітання українською та румунською мовами.

Архіпастир побажав вірянам «здоров’я, радості духовної, щастя і спасіння у Христі Іісусі». «Молитвами Преблагословенної Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії нехай Господь помилує нас тут на землі і спасе на Небі!», – сказав Предстоятель.

Завтра Блаженніший владика очолить Божественну літургію у цьому ж соборі. Початок богослужіння о 9:30.

Нагадаємо, Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив святкове богослужіння у Банченському монастирі та відвідав дитячий будинок.

Просмотров: 2451