У Вінницькій єпархії служитимуть богослужіння в центрах для наркозалежних

27 січня 2022 року відбулась зустріч митрополита Вінницького і Барського Варсонофія з представниками Міжнародної Антинаркотичної Асоціації, на якій обговорювали необхідність духовної підтримки реабілітантів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку у Facebook молодіжного відділу Вінницької єпархії.

На зустрічі були присутні секретар Вінницького єпархіального управління архімандрит Аркадій (Сенчуківський), керівник відділу у справах молоді протоієрей Миколай Дуднік, керуючий Вінницької філії центрів Міжнародної Антинаркотичної асоціації Олександр Волошин та працівники центрів Ярошук Дмитро та Катречко Максим.

«Особливої уваги приділили просвітницькій діяльності, де наголошувалось про важливість розповсюдження інформації про центри реабілітації: алкоголізму, наркоманії та ігроманії», – повідомляється в єпархії.

За підсумками зустрічі митрополит Варсонофій дав своє благословення на проведення у центрах реабілітації богослужінь. Першим кроком для цього стане виготовлення престолів для Божественних літургій. На завершення зустрічі владика благословив гостям ікони з іншими подарунками.

Просмотров: 574